Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg
Her kan du diskutere alt som har med Tottenham Hotspur å gjøre. Husk at rykter ikke skal postes i denne delen, men skal postes i Ryktebørsen.
556 Emne 47.8tusen Svar
Nyeste innlegg: Spurs og Champions L ...
av Tottenthom
58 minutter ago
Her kan du diskutere all verdens spillere som Tottenham lenkes til gjennom året. Husk å poste kildehenvisninger der det er naturlig. Trådoverskriften skal inneholde navn på spilleren tråden omhandler.
424 Emne 5061 Svar
Nyeste innlegg: Rykter på Twitter (k ...
av Brakar
16 timer 50 minutter ago
Her kan du diskutere alt som har med supporterturer til England for å se Tottenham. Lurer du på hvor du får tak i billetter, hvor du skal bo eller hvordan du kommer deg rundt, sjekk dette forumet. Og har du gode reisetips vil vi gjerne høre fra deg!
246 Emne 2173 Svar
Nyeste innlegg: Låne bort bronze/lil ...
av HH
1 dag 11 timer ago
Her kan dere diskutere supporterklubben og vårt medlemsblad, TottenhamSupporteren, eller stille spørsmål til supporterklubbens medarbeidere. Men husk, vi kan kun garantere svar dersom du kontakter klubben via epost eller kontaktskjema.
31 Emne 193 Svar
Nyeste innlegg: Supportercupen 2017
av OsvaldoArdiles
3 måneder 2 dager ago
Rapporter alle feil på nettsiden her. I dette forumet får du også teknisk support for disse sidene. Forslag til forbedringer vil vi også ha i denne delen av forumet. Åpen for alle.
14 Emne 326 Svar
Nyeste innlegg: Mal for kamprapport- ...
av cjmozart
1 år 9 måneder ago
Her kan dere diskutere generelle fotballemner. Om det nå er FIFA og UEFA, penger og overganger eller lag og spillere så kan dette diskuteres her.
134 Emne 8853 Svar
Nyeste innlegg: Hater Arse*nal
av Dougie
15 timer 2 minutter ago
Her har dere muligheten til å diskutere alt det som ikke har med fotball å gjøre. Unntaket er diskusjoner omkring politikk.
58 Emne 475 Svar
Nyeste innlegg: Nyhetssaker
av Ovechkin
2 måneder 2 uker ago

Hvem er i Forumet

Brukere pålogget:: 0 registrert(e) bruker(e) og 151 gjest(er) Pålogget
Fargemerking:  Sideadministrator Global moderator Moderator Utvist Bruker Gjest