Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg
Her kan du diskutere alt som har med Tottenham Hotspur å gjøre. Husk at rykter ikke skal postes i denne delen, men skal postes i Ryktebørsen.
477 Emne 41.7tusen Svar
Nyeste innlegg: Nabil Bentaleb
av Ginola #14
Just now
Her kan du diskutere all verdens spillere som Tottenham lenkes til gjennom året. Husk å poste kildehenvisninger der det er naturlig. Trådoverskriften skal inneholde navn på spilleren tråden omhandler.
340 Emne 4452 Svar
Nyeste innlegg: Jordan Veretout
av Brakar
8 timer 55 minutter ago
Her kan du diskutere alt som har med supporterturer til England for å se Tottenham. Lurer du på hvor du får tak i billetter, hvor du skal bo eller hvordan du kommer deg rundt, sjekk dette forumet. Og har du gode reisetips vil vi gjerne høre fra deg!
235 Emne 2035 Svar
Nyeste innlegg: Låne bort bronze/lil ...
av Thomas Skifjord Johansen
2 dager 7 timer ago
Her kan dere diskutere supporterklubben og vårt medlemsblad, TottenhamSupporteren, eller stille spørsmål til supporterklubbens medarbeidere. Men husk, vi kan kun garantere svar dersom du kontakter klubben via epost eller kontaktskjema.
29 Emne 191 Svar
Nyeste innlegg: TV-Shop
av Bjørnar Holmem
3 måneder 2 dager ago
Rapporter alle feil på nettsiden her. I dette forumet får du også teknisk support for disse sidene. Forslag til forbedringer vil vi også ha i denne delen av forumet. Åpen for alle.
14 Emne 325 Svar
Nyeste innlegg: Mal for kamprapport- ...
av cjmozart
7 måneder 4 uker ago
Her kan dere diskutere generelle fotballemner. Om det nå er FIFA og UEFA, penger og overganger eller lag og spillere så kan dette diskuteres her.
127 Emne 7902 Svar
Nyeste innlegg: Premier League - de ...
av JohnWhite
21 timer 1 minutt ago
Her har dere muligheten til å diskutere alt det som ikke har med fotball å gjøre. Unntaket er diskusjoner omkring politikk.
54 Emne 467 Svar
Nyeste innlegg: God Jul
av cjmozart
2 måneder 8 timer ago

Hvem er i Forumet

Brukere pålogget:: 2 registrert(e) bruker(e) og 49 gjest(er) Pålogget
Fargemerking:  Sideadministrator Global moderator Moderator Utvist Bruker Gjest