Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg
Her kan du diskutere alt som har med Tottenham Hotspur å gjøre. Husk at rykter ikke skal postes i denne delen, men skal postes i Ryktebørsen.
636 Emne 54.4tusen Svar
Nyeste innlegg: Spillerdrakt 2019/20
av Knut
18 timer 27 minutter ago
Her kan du diskutere all verdens spillere som Tottenham lenkes til gjennom året. Husk å poste kildehenvisninger der det er naturlig. Trådoverskriften skal inneholde navn på spilleren tråden omhandler.
524 Emne 6009 Svar
Nyeste innlegg: Jack Clarke
av Brakar
1 time 17 minutter ago
Her kan du diskutere alt som har med supporterturer til England for å se Tottenham. Lurer du på hvor du får tak i billetter, hvor du skal bo eller hvordan du kommer deg rundt, sjekk dette forumet. Og har du gode reisetips vil vi gjerne høre fra deg!
253 Emne 2260 Svar
Nyeste innlegg: Kampbilletter
av OsvaldoArdiles
1 uke 1 dag ago
Her kan dere diskutere supporterklubben og vårt medlemsblad, TottenhamSupporteren, eller stille spørsmål til supporterklubbens medarbeidere. Men husk, vi kan kun garantere svar dersom du kontakter klubben via epost eller kontaktskjema.
32 Emne 197 Svar
Nyeste innlegg: Tottenhamsupporteren
av Presley
3 uker 6 dager ago
Rapporter alle feil på nettsiden her. I dette forumet får du også teknisk support for disse sidene. Forslag til forbedringer vil vi også ha i denne delen av forumet. Åpen for alle.
14 Emne 325 Svar
Nyeste innlegg: Mal for kamprapport- ...
av cjmozart
2 år 11 måneder ago
Her kan dere diskutere generelle fotballemner. Om det nå er FIFA og UEFA, penger og overganger eller lag og spillere så kan dette diskuteres her.
140 Emne 9513 Svar
Nyeste innlegg: Premier League - de ...
av HH
6 dager 22 timer ago
Her har dere muligheten til å diskutere alt det som ikke har med fotball å gjøre. Unntaket er diskusjoner omkring politikk.
60 Emne 474 Svar
Nyeste innlegg: Kjøp og salg
av Hørry-Kane
8 måneder 2 uker ago

Hvem er i Forumet

Brukere pålogget:: 9 registrert(e) bruker(e) og 73 gjest(er) Pålogget
Fargemerking:  Sideadministrator Global moderator Moderator Utvist Bruker Gjest