Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg

EMNE: Retningslinjer for forumet (les før du poster!)

Retningslinjer for forumet (les før du poster!) 6 år 9 måneder ago #57

  • Bjørnar Holmem
  • Bjørnar Holmem's profilbilde
  • Offline
  • Styremedlem i TV (medlemsservice / sekretær)
1. Dette forumet er primært for Tottenhamsupportere. Supportere av andre lag kan poste i forumet dersom de gjennom brukernavn og / eller signatur tydelig klargjør hvilket lag de er supporter av. Supportere av andre lag skal utvise respekt for at dette er et Tottenhamforum og bidra til diskusjonen på en saklig måte.

2. Det tillates kun en bruker per person. Har du mistet innloggingsinformasjonen din, bruk funksjonen for å få tilsendt passord på epost. Hvis det ikke virker, kontakt administrator.

3. Følgende innhold skal ikke postes og vil bli slettet av moderatorene uten forutgående varsel:
  • Innlegg med rasistisk og krenkende innhold
  • Diskusjoner om politikk
  • Diskusjoner om religion
  • Innlegg som inneholder pornografi eller nakenhet eller linker til slikt innhold

4. Linker til nedlasting av opphavsrettsbeskyttet materiale og uautoriserte livestrømmer av innhold som ikke er gjort tilgjengelig av rettighetshaver, er ikke tillatt i forumet. Dette gjelder blant annet livestrømmer av fotballkamper. Det skal heller ikke forekomme oppfordringer til og ønsker om posting av denne typen innhold, heller ikke via privat melding.

5. Det tillates ikke å poste innlegg for egen vinning, herunder salg av artikler, masing om stemmer i ulike nettkonkurranser og annet som skal gavne posteren økonomisk. Når det gjelder kjøp og salg tillates kun kjøp og salg av offisielle Tottenhamartikler, som skal postes i tråden "kjøp og salg" i snikk-snakk-delen av forumet. I tillegg kan billetter til Tottenhamkamper formidles i London Calling-forumet. Det er ikke tillatt å formidle billetter til høyere pris enn pålydende. Vi gjør oppmerksom på at billettretningslinjene til Tottenham Hotspur ikke tillater privat formidling av billetter og at kjøp og salg av billetter skjer på egen risiko. Tottenhams Venner tar ikke noe ansvar for konsekvenser av billetter som blir formidlet privat.

6. Diskusjonen i forumet skal holde en noenlunde saklig tone. Vær alminnelig høflig overfor andre brukere i forumet. Er du uenig i noe en annen har postet, diskuter synspunktene som kommer fram, ikke personen som står bak ytringene. Tenk på at det du skriver kan oppfattes annerledes i skriftlig form enn om du hadde sagt det ansikt til ansikt med personen. Unngå innlegg som kun inneholder enkeltord, smileys og lignende.

7. Dobbeltposting tillates ikke. Et innlegg skal ikke postes mer enn en gang, og skal aldri legges inn i mer enn en tråd i forumet.

8. Det tillates kun en tråd per emne. Sjekk at det ikke finnes en tråd om det du skal skrive om før du oppretter en ny. Bruk søkefunksjonen om nødvendig. Pass på at ny tråd blir laget i riktig delforum.

9. Moderatorer og administratorer i forumet har ansvar for håndhevelsen av forumreglene etter eget skjønn. Er du uenig i reaksjonsformen til en moderator, send privat melding til moderatoren det gjelder eller til administrator.

10. Blir ditt innlegg slettet, er det på grunn av brudd på en eller flere av disse reglene. Ikke post samme innlegg på nytt. Ved regelbrudd vil det utstedes en advarsel til posteren. Ved gjentatte eller grove brudd på reglementet kan brukeren bli utestengt fra forumet. Lengden på utestengelsesperioden vurderes i det enkelte tilfelle. Administrator har alltid siste ord når det gjelder sanksjoner mot forumbrukere.

11. Det anbefales å skrive innlegg på normert norsk (bokmål eller nynorsk). Tråder og innlegg på engelsk skal besvares på engelsk.

12. Hvis du observerer regelbrudd eller blir forulempet i forumet, rapporter innlegget det gjelder til moderator.

13. Disse reglene kan bli endret uten forutgående varsel.
...you know I can't smile without you...
Siste endring: 6 år 7 måneder ago av Bjørnar Holmem. Grunn: Endring av regler for lenking til opphavsrettsbeskytta materiale
Emnet er låst.