Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg
Her kan du diskutere alt som har med Tottenham Hotspur å gjøre. Husk at rykter ikke skal postes i denne delen, men skal postes i Ryktebørsen.
490 Emne 42.8tusen Svar
Nyeste innlegg: Sesongen 16/17
av Halvor Dalene
27 minutter ago
Her kan du diskutere all verdens spillere som Tottenham lenkes til gjennom året. Husk å poste kildehenvisninger der det er naturlig. Trådoverskriften skal inneholde navn på spilleren tråden omhandler.
359 Emne 4550 Svar
Nyeste innlegg: ITK/Twitterrykter (d ...
av HH
1 dag 17 timer ago
Her kan du diskutere alt som har med supporterturer til England for å se Tottenham. Lurer du på hvor du får tak i billetter, hvor du skal bo eller hvordan du kommer deg rundt, sjekk dette forumet. Og har du gode reisetips vil vi gjerne høre fra deg!
236 Emne 2056 Svar
Nyeste innlegg: En billett til Totte ...
av OsvaldoArdiles
2 dager 20 timer ago
Her kan dere diskutere supporterklubben og vårt medlemsblad, TottenhamSupporteren, eller stille spørsmål til supporterklubbens medarbeidere. Men husk, vi kan kun garantere svar dersom du kontakter klubben via epost eller kontaktskjema.
30 Emne 192 Svar
Nyeste innlegg: Supportercupen 2017
av cjmozart
2 måneder 2 dager ago
Rapporter alle feil på nettsiden her. I dette forumet får du også teknisk support for disse sidene. Forslag til forbedringer vil vi også ha i denne delen av forumet. Åpen for alle.
14 Emne 325 Svar
Nyeste innlegg: Mal for kamprapport- ...
av cjmozart
10 måneder 2 dager ago
Her kan dere diskutere generelle fotballemner. Om det nå er FIFA og UEFA, penger og overganger eller lag og spillere så kan dette diskuteres her.
127 Emne 8098 Svar
Nyeste innlegg: Premier League - de ...
av HH
14 timer 34 minutter ago
Her har dere muligheten til å diskutere alt det som ikke har med fotball å gjøre. Unntaket er diskusjoner omkring politikk.
54 Emne 467 Svar
Nyeste innlegg: God Jul
av cjmozart
4 måneder 5 dager ago

Hvem er i Forumet

Brukere pålogget:: 0 registrert(e) bruker(e) og 40 gjest(er) Pålogget
Fargemerking:  Sideadministrator Global moderator Moderator Utvist Bruker Gjest