Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg
Her kan du diskutere alt som har med Tottenham Hotspur å gjøre. Husk at rykter ikke skal postes i denne delen, men skal postes i Ryktebørsen.
547 Emne 46.7tusen Svar
Nyeste innlegg: De unge lovende...
av HH
5 timer 41 minutter ago
Her kan du diskutere all verdens spillere som Tottenham lenkes til gjennom året. Husk å poste kildehenvisninger der det er naturlig. Trådoverskriften skal inneholde navn på spilleren tråden omhandler.
415 Emne 5048 Svar
Nyeste innlegg: Khristiano Ronaldo
av Øystein Svensen
1 uke 1 dag ago
Her kan du diskutere alt som har med supporterturer til England for å se Tottenham. Lurer du på hvor du får tak i billetter, hvor du skal bo eller hvordan du kommer deg rundt, sjekk dette forumet. Og har du gode reisetips vil vi gjerne høre fra deg!
246 Emne 2159 Svar
Nyeste innlegg: Tottenham-Huddersfie ...
av Øystein Svensen
2 uker 1 dag ago
Her kan dere diskutere supporterklubben og vårt medlemsblad, TottenhamSupporteren, eller stille spørsmål til supporterklubbens medarbeidere. Men husk, vi kan kun garantere svar dersom du kontakter klubben via epost eller kontaktskjema.
31 Emne 193 Svar
Nyeste innlegg: Supportercupen 2017
av OsvaldoArdiles
1 måned 2 dager ago
Rapporter alle feil på nettsiden her. I dette forumet får du også teknisk support for disse sidene. Forslag til forbedringer vil vi også ha i denne delen av forumet. Åpen for alle.
14 Emne 326 Svar
Nyeste innlegg: Mal for kamprapport- ...
av cjmozart
1 år 7 måneder ago
Her kan dere diskutere generelle fotballemner. Om det nå er FIFA og UEFA, penger og overganger eller lag og spillere så kan dette diskuteres her.
134 Emne 8799 Svar
Nyeste innlegg: Premier League - de ...
av mka07
1 dag 22 timer ago
Her har dere muligheten til å diskutere alt det som ikke har med fotball å gjøre. Unntaket er diskusjoner omkring politikk.
58 Emne 475 Svar
Nyeste innlegg: Nyhetssaker
av Ovechkin
2 uker 5 dager ago

Hvem er i Forumet

Brukere pålogget:: 3 registrert(e) bruker(e) og 72 gjest(er) Pålogget
Fargemerking:  Sideadministrator Global moderator Moderator Utvist Bruker Gjest