Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg
Her kan du diskutere alt som har med Tottenham Hotspur å gjøre. Husk at rykter ikke skal postes i denne delen, men skal postes i Ryktebørsen.
614 Emne 53.5tusen Svar
Nyeste innlegg: CL: City - Spurs
av HH
21 timer 11 minutter ago
Her kan du diskutere all verdens spillere som Tottenham lenkes til gjennom året. Husk å poste kildehenvisninger der det er naturlig. Trådoverskriften skal inneholde navn på spilleren tråden omhandler.
509 Emne 5892 Svar
Nyeste innlegg: Eljif Elmas
av Brakar
1 uke 1 dag ago
Her kan du diskutere alt som har med supporterturer til England for å se Tottenham. Lurer du på hvor du får tak i billetter, hvor du skal bo eller hvordan du kommer deg rundt, sjekk dette forumet. Og har du gode reisetips vil vi gjerne høre fra deg!
251 Emne 2243 Svar
Nyeste innlegg: Kampbilletter Totten ...
av Nozgorak
1 uke 5 dager ago
Her kan dere diskutere supporterklubben og vårt medlemsblad, TottenhamSupporteren, eller stille spørsmål til supporterklubbens medarbeidere. Men husk, vi kan kun garantere svar dersom du kontakter klubben via epost eller kontaktskjema.
32 Emne 195 Svar
Nyeste innlegg: Tottenhamsupporteren
av bakerboy
4 måneder 22 timer ago
Rapporter alle feil på nettsiden her. I dette forumet får du også teknisk support for disse sidene. Forslag til forbedringer vil vi også ha i denne delen av forumet. Åpen for alle.
14 Emne 326 Svar
Nyeste innlegg: Mal for kamprapport- ...
av cjmozart
2 år 9 måneder ago
Her kan dere diskutere generelle fotballemner. Om det nå er FIFA og UEFA, penger og overganger eller lag og spillere så kan dette diskuteres her.
139 Emne 9390 Svar
Nyeste innlegg: Premier League - de ...
av erlands
3 dager 18 minutter ago
Her har dere muligheten til å diskutere alt det som ikke har med fotball å gjøre. Unntaket er diskusjoner omkring politikk.
59 Emne 476 Svar
Nyeste innlegg: Kjøp og salg
av Hørry-Kane
6 måneder 1 uke ago

Hvem er i Forumet

Brukere pålogget:: 2 registrert(e) bruker(e) og 41 gjest(er) Pålogget
Iceback, Staale
Fargemerking:  Sideadministrator Global moderator Moderator Utvist Bruker Gjest