Velkommen, gjester
Brukernavn: Passord: Husk meg

EMNE: Lorenzo Pellegrini

Lorenzo Pellegrini 9 måneder 1 dag ago #78072

  • Brakar
  • Brakar's profilbilde
  • Offline
Pellegrini gleder seg over muligheten for Premier League

Tottenham Hotspur har vist interesse for å signere Roma-midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, noe spilleren selv skal være svært interessert i av en spesiell grunn, men han er ikke helt klar enda.


Tottenham forbereder seg på livet etter Christian Eriksen, nå skriver 90min.com og Calciomercato.it Pellegrini er på listen over mulige erstattere for Eriksen.

CM går et skritt videre, og legger til Champions League-finalistene planlegger et bud på mellom 50 og 60 millioner euro i januar, men de fleste tror Roma bil holde på han minst frem til sommeren. Manager Paulo Fonseca har bare kunne bruke Pellegrini i seks kamper denne sesongen på grunn av skade, likevel har han tenkt å gi midtbanespilleren en sentral rolle.

Til tross for Spurs ‘interesse, antas det at 23-åringen heller vil være hos Giallorossi, som han har kontrakt med frem til 2022, samtaler om ny kontrakt skal visstnok være på gang allerede.

Den unge spilleren rives mellom to drømmer, ifølge hans venner, har han lyst å følge i fotsporene til Roma legende Francesco Totti som «viet sitt liv» til klubben og det å bo og spille fotball i London. – Som ifølge Pellegrini er verdens beste by for fotballspillere.

www.sporten.com/pellegrini-gleder-seg-ov...-for-premier-league/
- One team in London -
Du må registrere deg og logge inn for å kunne skrive i forumet.