Fellestur til Spurs - Southampton 3-6. mai 2013

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Fra 3390,- inkl. tre overnattinger, kampbillett, omvisning på White Hart Lane, reiseledere.

Tottenhams Venner arrangerer fellestur til sesongens tredje siste kamp mot Southampton i mai. Disse fellesturene har tidligere vist seg å være meget populære, og vi velger derfor å gjenta suksessen. Under fjorårets fellestur mot Manchester United hadde vi godt over 100 påmeldte.

Vi har derfor valgt en annerledes motstander denne sesongen for å få litt færre deltakere, noe som vil gjøre det lettere å legge opp til sosialt fellesskap. Fellesturer passer fint både for deg som reiser alene eller som en del av en gruppe.

Turpakken vil inneholde:

  • Tre netter på hotell med engelsk frokost
  • Kampbillett til Tottenham-Southampton
  • Omvisning på White Hart Lane (sannsynligvis fredag ettermiddag og/eller mandag morgen)
  • Reiseledere som legger opp til sosialt samvær alle dagene for de som ønsker å delta på dette. 

Prisen 3390,- per person er basert på at man deler twin/dobbeltrom. For de som ikke har noen å dele rom med vil det komme et enkeltromsgebyr.

Vi vil også forsøke å få til at èn eller flere tidligere Tottenham-spillere kommer for å fortelle om sin karriere. Slike arrangementer har ved flere anledninger vært omtalt i «Tottenham Supporteren», og er meget populære.

Vår samarbeidspartner Ving er ansvarlig for booking, og turene kan bestilles på ving.no/tottenham eller telefon 23 15 58 50. Henvendelser til Tottenhams Venner og reiselederne kan sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste på forumet