Golden Cockerel #2

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Sesongens andre Golden Cockerel er her, Hans Marius Jacobsen har med seg gjester som diskuterer mangt og mye om THFC. 100% på norsk.

 I studio sitter Vegard Dypås Hansen, Leif Konrad Borsheim, Petter Frydenlund og Hans Marius Jacobsen.

Vi oppsummerer sesongstarten, transfervinduet og snakker om laget med fokus på oppgraderingene som ble gjort i sommer. I tillegg forteller de nye styremerepresentantene i Tottenhams Venner om planene supporterklubben har for årets sesong

Golden Cockerel #2

Som alltid er vi interessert i deres tilbakemeldinger om podcasten. Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med ris, ros og tips.

Svar på konkurransen sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 


Siste på forumet