Se Tottenham - Crystal Palace hos TV2

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

TV2 gir deg muligheten til å se Tottenham - Palace i sine lokaler i Bergen og Oslo. Påmeldingsfristen er nå ute.

Vi har fått en hyggelig henvendelse fra TV2, som inviterer oss til å se kampen mot Crystal Palace i sine lokaler i Oslo og Bergen.

Påmelding til dette arrangementet er ikke lengre tilgjengelig. Praktisk informasjon er sendt ut til alle påmeldte. Hvis du mener du er påmeldt, men ikke har fått epost, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. umiddelbart.

VIKTIG: Det vil ikke være anledning til å nyte alkohol under dette arrangementet. Berusede personer vil bli avvist.

Her er eposten vi fikk fra TV2:

Hei!

Vi ønsker å invitere medlemmer i supporterklubbene til Tottenham og Crystal Palace til visning av Tottenham – Crystal Palace kommende lørdag kl. 16.00 i henholdsvis TV 2-kantinen på Nøstet i Bergen og i studio 2 i TV 2-bygget i Karl Johans gate i Oslo.

Vi ønsker å gjøre dette for å gi dere et tilbud etter den leie situasjonen rundt endring av TV-sendt kamp kommende lørdag. Vi har selv opplevd delte reaksjoner på denne endringen. Mange har uttrykt forståelse for den svært spesielle situasjonen rundt PL-debut for Solskjær. Samtidig har mange tilhengere av Tottenham og Crystal Palace uttrykt sin skuffelse over endringen. Det har vi forståelse for. Vi
håper derfor at dette tilbudet kan være med å sørge for en liten oppreisning for skuffelsen. Samtidig har vi full forståelse for at dette ikke er en fullverdig oppreisning.

Det er selvsagt et begrenset antall plasser siden vi ikke har ubegrenset plass i de respektive lokalene. I Bergen er begrensningen 75 personer, mens i Oslo er begrensningen 150 personer.

På vegne av TV 2 Sporten:

Mvh
Remi André Taule
Programmeringsansvarlig, TV 2 Sporten

Siste på forumet