Innkalling til årsmøte

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Legg høstens London-tur til kampen mot Crystal Palace og få med deg årsmøtet til Tottenhams Venner 19. september! 

Bli med og treff flust med andre Spurs-fans, stift nye bekjentskaper og ikke minst lær mer om hva som foregår i den norske supporterklubben.

Vi har opprettet et event på Facebook til årsmøtet, meld deg på der i dag!

Storfint besøk

I fjor kom Mark Falco til våre årsmøte, sjekk ut intervjuet vi gjorde med han da.

I år er vi så heldige at vi har to spennende gjester med oss: 

1. Det er spennende tider i Tottenham og mye nytt har kommet ut i sommer angående den nye stadion. Tottenham Hotspur Supporters Trust har tett kontakt med klubben og Katrina Law (styremedlem i THST) har takket ja til å komme til vårt årsmøte. Tottenhams Venner er medlem av THST og her får vi høre hva de jobber med og stille spørsmål. 

2. Til årsmøtet kommer også den velkjente London-bosatte journalisten Lars Sivertsen. Han har jobbet tett på klubben i flere år, intervjuet trenere, spillere og tatt pulsen på det som skjer på WHL som reporter for TV2. I tillegg har han stor kunnskap om mye annet som rører seg i fotballens verden. Han er klar til å servere gode historier og svare på dine spørsmål på årsmøtet.

Stedet er Kings Stores

Årsmøtet finner sted på Kings Stores, rett ved Liverpool Street. Her kan du lese mer om stedet: www.metropolitanpubcompany.com/our-pubs/kings-stores

Vi har leid hele toppetasjen fra klokken 1800. Alle som kommer er hjertelig velkommen til å spise middag på stedet, som har en rikholdig meny. Sjekk gjerne ut menyen her: www.metropolitanpubcompany.com/our-pubs/kings-stores/
Den offisielle delen av programmet starter ca. klokken 1900. Stedet er leid hele kvelden og vi har egen bar i vår egen etasje. Vel møtt!

Under følger den formelle innkallingen til årsmøtet, inkludert dagsorden: 

_________________________________________________________________________ 

INNKALLING TIL ÅRSMØTE I TOTTENHAMS VENNER 

Det innkalles hermed til Årsmøte i Tottenhams Venner.

Møtet avholdes i London helgen 19. september 2015 (helgen Tottenham spiller hjemme mot Crystal Palace).

Årsmøtet finner sted på Kings Stores, rett ved Liverpool Street. Her kan du lese mer om stedet: www.metropolitanpubcompany.com/our-pubs/kings-stores

Dagsorden:
1. Møtet er satt
2. Valg av dirigent og referent
3. Godkjenning av innkalling og dagsorden
4. Årsberetning
5. Regnskap 2014/2015
6. Budsjett 2015/2016
7. Innkomne saker
8. Valg: Det er valg på tre styremedlemmer
9. Eventuelt
10. Møtet er hevet

Forslag som ønskes behandlet på årsmøtet, må være styret i hende senest to uker før møtet. Forslag sendes til leder Vidar Edell på e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I etterkant av årsmøtet får vi møte Katrina Law fra Tottenham Hotspur Supporters Trust og den London-baserte journalisten Lars Sivertsen. De skal dele sine tanker om Spurs og svare på dine spørsmål. Det legges opp til åpen bar under hele arrangementet.

Hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen,
Styret i Tottenhams Venner 

Siste på forumet