Bli medlem

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bli medlem i verdens største Tottenham supporterklubb i dag. 

Som medlem i Tottenhams Venner får du fem eller seks utgaver av det prisbelønte medlemsbladet Tottenhamsupporteren hjem i postkassen hver sesong. I tillegg kan du blant annet kjøpe kampbilletter, bli med på fellesturer og delta på legendetreff. 

Meld deg inn i dag. Se detaljer om ulike typer medlemskap lenger nede i denne saken.

Dette får du

Medlemsbanner2016 17 

Magasinet Tottenhamsupporteren

Tottenhamsupporteren er et prisvinnende medlemsblad som inneholder intervjuer, reportasjer, analyser og spennende lektyre om verdens vakreste fotballklubb. Medlemmer av Tottenhams Venner får 76 sider Tottenham-nytt i postkassen fem eller seks ganger per sesong.

Kampbilletter

Medlemmer av Tottenhams Venner kan kjøpe kampbilletter gjennom Ving. Ving er søsterselskap til Thomas Cook Sport, som er offisiell Travel Partner til Tottenham Hotspur. Ving kan derfor tilby meget prisgunstige fotballreiser til alle hjemmekampene på White Hart Lane. Bestill kampbilletter her.

Fellesturer

Hver sesong arrangerer Tottenhams Venner to fellesturer til White Hart Lane. Sesongen 2014/15 fikk vi med oss hjemmeoppgjøret mot Southampton om høsten og Manchester City i mai. 

Se bilder fra fellesturen mot Southampton i vårt Facebook-album her.

Se bilder fra fellesturen mot Manchester City i vårt Facebook-album her

Meld på fellestur her.

På fellesturene inngår kampbillett, tre netter på Premier Inn Kings Cross med frokost, omvisning på White Hart Lane og reiseleder fra Tottenhams Venner. Det blir også lagt opp til andre aktiviteter i regi av Tottenhams Venner, som eksempelvis legendetreff. Forrige fellestur arrangerte vi tidenes største legendetreff med Ricky Villa, Graham Roberts og Micky Hazard. Godt over 100 norske Spurs-fans tok turen til London og ble med på en minnerik kveld. 

Legendetreff

Tottenhams Venner har arrangert legendetreff i Bergen, Oslo og London med en rekke tidligere Tottenham-spillere. Erik Thorsvedt, Ricky Villa, Gary Mabbutt, Micky Hazard, Mark Falco, Darren Anderton, David Howells, Graham Roberts og Ossie Ardiles har alle vært på scenen og fortalt om sin tid i Tottenham. Se bilder fra legendetreffet med Micky Hazard høsten 2014 i vårt Facebook-album her.

10% rabatt på fotballmagasinet Josimar

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Istedet ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.

Abonnér på Josimar med medlemsrabatt her.

To typer medlemskap

Klikk på bildene under for å komme direkte til innmelding. 

Bli medlem ordinærBli medlem - familie

Som medlem får du også

- Stemme- og møterett på Tottenhams Venners årsmøte
- Mulighet til å ta verv i supporterklubben

Medlemskapet gjelder per fotballsesong (august til juli)

Hva er forskjellen på de to medlemskapene?

Forskjellen på familiemedlemskap og ordinært medlemskap er at familiemedlemmet ikke mottar medlemsblad. Ellers har familiemedlemmer akkurat de samme rettigheter som ordinære medlemmer.

Regler for familiemedlemskap

- Medlemmene må være i familie eller ektefeller / samboere
- Medlemmene må bo på samme adresse
- Familien må ha ett ordinært medlemskap før man kan tegne familiemedlemsskap

Det gis ikke refusjon for resten av medlemsåret ved overgang til familiemedlemskap.

Vi anbefaler å bruke innmeldingsskjema med betaling av kontingent med kort, men du kan også få faktura tilsendt gjennom innmeldingsskjemaet. Eksisterende medlemmer som vil beholde medlemsnummeret sitt, må benytte giroen som følger med medlemsbladet og slik få med riktig KID-nummer på betalingen. Har du spørsmål om innmelding, endring av type medlemsskap eller andre henvendelser om dette tema, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste på forumet