Bli medlem

Foto: USA TODAY Sports, Tottenham Hotspur og Tottenhams Venner
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bli medlem i verdens største Tottenham supporterklubb i dag. 

Ordinært medlemskap, 275 kroner per sesong

 • Vil du betale med kort eller få tilsendt faktura? Bli medlem her
 • Vil du bli medlem med Vipps? Velg "Kjøp og betal" i appen og søk opp 01882 eller Tottenhams Venner
 • Gjelder medlemmer i Norge eller utlandet. 

Familiemedlemskap, 50 kroner per sesong per familiemedlem

 • Vil du betale med kort eller få tilsendt faktura? Bli familiemedlem her
 • Vil du bli medlem med Vipps? Velg "Kjøp og betal" i appen og søk opp 01882 eller Tottenhams Venner
 • Gjelder medlemmer i Norge eller utlandet. OBS: husstanden må ha et eksisterende medlemskap før du kan kjøpe familiemedlemskap.

Hva får du? 

Som medlem i Tottenhams Venner får du fem utgaver av det prisbelønte medlemsbladet Tottenhamsupporteren hjem i postkassen hver sesong. I tillegg kan du blant annet kjøpe kampbilletter, bli med på fellesturer og delta på legendetreff. 

Meld deg inn i dag! 

Magasinet Tottenhamsupporteren

Tottenhamsupporteren er et prisvinnende medlemsblad som inneholder intervjuer, reportasjer, analyser og spennende lektyre om verdens vakreste fotballklubb. Medlemmer av Tottenhams Venner får Spurs-nytt i postkassen fem ganger per sesong.

Kampbilletter

Medlemmer av Tottenhams Venner kan kjøpe kampbilletter gjennom Ving. Ving er søsterselskap til Thomas Cook Sport, som er offisiell Travel Partner til Tottenham Hotspur. Ving kan derfor tilby meget prisgunstige fotballreiser til alle hjemmekampene. Bestill kampbilletter her

Fellesturer

Hver sesong arrangerer vi to fellesturer til White Hart Lane. Vi gleder oss enormt til å ta deg med på omvisning på nye Tottenham Hotspur Stadium. 

På fellesturene inngår kampbillett, tre netter på Premier Inn Kings Cross med frokost og reiseleder fra Tottenhams Venner. Det blir også lagt opp til andre aktiviteter i regi av Tottenhams Venner på turene våre, som eksempelvis legendetreff. Våre tidligere fellesturer har inkludert legendetreff med blant annet Ricky Villa, Graham Roberts og Micky Hazard. Dette er minnerike kvelder for alle som blir med. 

Legendetreff

Tottenhams Venner har arrangert legendetreff i Bergen, Oslo og London med en rekke tidligere Tottenham-spillere. Erik Thorsvedt, Ricky Villa, Gary Mabbutt, Micky Hazard, Mark Falco, Darren Anderton, David Howells, Graham Roberts og Ossie Ardiles har alle vært på scenen og fortalt om sin tid i Tottenham. 

10% rabatt på fotballmagasinet Josimar

Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Istedet ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger.

Abonnér på Josimar med medlemsrabatt her.

To typer medlemskap

 • Ordinært medlemskap: 275 kroner for medlemmer i Norge eller utlandet. Bli medlem her
 • Familiemedlemskap: 50 kroner for medlemmer i Norge eller utlandet. OBS: husstanden må ha et eksisterende medlemskap før du kan kjøpe familiemedlemskap. Bli familiemedlem her

Som medlem får du også

 • Stemme- og møterett på Tottenhams Venners årsmøte
 • Mulighet til å ta verv i supporterklubben

Medlemskapet gjelder per fotballsesong (august til juli)

Hva er forskjellen på de to medlemskapene?

Forskjellen på familiemedlemskap og ordinært medlemskap er at familiemedlemmet ikke mottar medlemsblad. Ellers har familiemedlemmer akkurat de samme rettigheter som ordinære medlemmer.

Regler for familiemedlemskap

 • Medlemmene må være i familie eller ektefeller / samboere
 • Medlemmene må bo på samme adresse
 • Familien må ha ett ordinært medlemskap før man kan tegne familiemedlemskap

Det gis ikke refusjon for resten av medlemsåret ved overgang til familiemedlemskap.

Vi anbefaler at du bruker innmeldingsskjema for kontingentbetaling med kort, men du kan også få tilsendt faktura gjennom innmeldingsskjemaet. Eksisterende medlemmer som vil beholde medlemsnummeret sitt, må bruke giroen som følger med medlemsbladet for å få med riktig KID-nummer på betalingen. Har du spørsmål om innmelding, endring av type medlemskap eller andre henvendelser om dette tema, send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste på forumet

 • Ingen meldinger