Fellesturer 2016/17

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Bli med Tottenhams Venner på fellestur til White Hart Lane! Til sesongen 2016/2017 er det to virkelige godbiter du kan få med deg.

Sesongens utvalgte kamper er:

  • Manchester City 1. oktober. Dette blir en familievennlig tur.
  • Arsenal 29. april. Dette blir en ordinær fellestur.

Sesongen 2016/2017 blir den siste på ærverdige White Hart Lane, og Tottenhams Venner har derfor valgt ut to ordentlige godbiter som fellestur. I høst drar vi over når Manchester City gjester den engelske hovedstaden den første dagen i oktober. Denne turen vil ha et familiepreg, men selv om dette er en familietur vil det bli lagt opp et program som passer Spurs-supportere i alle aldre.

Det aller siste lokaloppgjøret som spilles på White Hart Lane blir sesongens andre fellestur. Denne kampen spilles 1. mai-helgen og du har anledning til å oppleve en fantastisk langhelg i London. Dette kommer til å bli elektrisk og det er en mulighet du ikke må gå glipp av.

Til begge fellesturer inngår følgende
  • Tre netter på hotell (fredag-mandag) med frokostbuffet på Premier Inn Kings Cross
  • Kampbillett
  • Omvisning på WHL (skjer vanligvis fredag ettermiddag og/eller mandag morgen)
  • Reiseledere fra Tottenham Venner

I tillegg kan det være aktuelt med flere fellesarrangement om dette passer inn i programmet. Dette avhenger blant annet av kampdag og omvisningstidspunkt, altså aspekt som ligger utenfor Tottenhams Venner sin kontroll.

Fly er ikke inkludert, og bestilles selv av den reisende. Vår samarbeidspartner Ving er ansvarlig for booking. Sjekk derfor www.ving.no/tottenham for pris og bestilling.

Du kan også kontakte Ving på telefon 23 15 58 50, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Henvendelser til Tottenhams Venner kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Følg også med på vår Facebook-side og følg oss på Twitter for mer informasjon.

Siste på forumet