Fellesturer 2019/20

Foto: Matthew Childs / Reuters
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Til sesongen 2019/20 går fellesturene til Tottenhams Venner til vår flunkende nye stadion. Det vil du ikke gå glipp av! 

Det vil også denne sesongen bli arrangert to fellesturer, en i høst og en om våren. Denne sesongen vil en tur arrangeres av Tottenhams Venner, mens familieturen til våren arrangeres i samarbeid med Ving.

Fellestur høst - helgen 9. november

Turen i høst vil være en ordinær fellestur. Vi har fått tildelt 40 billetter til kampen mot Sheffield United, som spilles 9. november. Vi gjør oppmerksom på at kampen fortsatt kan bli valgt som TV-kamp og dermed flyttet. Som alltid når det søkes om billetter gjennom Tottenhams Venner er det et krav fra Tottenham at alle som tildeles billetter også til fellesturen må være One Hotspur-medlemmer. Mer informasjon om hvordan du søker om billetter kan du lese her. Siste frist for å søke om billetter til fellesturen er torsdag 22. august

Dette er første gang Tottenhams Venner arrangerer fellestur i egen regi, og den enkelte deltager må selv bestille fly og hotell. Vi kommer til å ha base ved Kings Cross, som er et sentralt område som i tillegg har gode kommunikasjonslinjer med undergrunn og buss til Tottenham Hotspur Stadium.

58714700507 29C609C6 E4A0 4206 BA4F C7AAEB208607

Det finnes mange hoteller i området, og reiselederne vil bo på Premier Inn Kings Cross. Det finnes to andre Premier Inn-hoteller bare noen minutter unna, St Pancras og Euston, som også er gode alternativer, i tillegg til en rekke andre hoteller som du lett finner ved et Google-søk. 

Vi fikk bekreftet billettene til kampen godt ut i august, så programmet er enda ikke helt klart. Vi jobber med å få til en omvisning på vår fantastiske stadion fredag ettermiddag, og så bruker vi kvelden til å kose oss i Nord-London. Vi vil også gå i dialog med Tottenham om å få til en legendekveld på stadion i timene etter kampen.

Vi ser også på muligheten for å dra på enda en kamp i løpet av helgen, men dette avhenger av når Tottenham-Sheffield United spilles, og det øvrige kampprogrammet.

Vi vil presentere programmet for helgen så fort det er klart, men at det blir en fantastisk helg med mange spennende opplevelser er vi helt sikre på.

Husk at fristen for å søke om billetter til høstens fellestur nærmer seg! Fristen er torsdag 22. august. Det er vel ikke noe å vente på? Her er informasjonen du trenger om hvordan du søker om billetter

Fellestur vår - helgen 14. mars

Fellesturen i vår blir en familietur sammen med Ving. Vi har valgt ut kampen mot Manchester United, som spilles lørdag 14. mars.

Til denne turen går alle bestillinger via Ving, og til denne turen er det ikke et krav om One Hotspur-medlemskap. Alle reisende må imidlertid være medlemmer av Tottenhams Venner.

Fullstendig program kommer senere, men det blir omvisning på den nye stadion og ellers et spennende program for en helg der våren forhåpentligvis har kommet til London.

Mer informasjon om priser og bestilling på ving.no/tottenham eller ved å ringe Ving på telefon 915 08 888.

All informasjon vil bli delt på våre sosiale medier med flere detaljer så fort de er klare. Følg derfor oss på Facebook der vi heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Dette får du på vårens fellestur med Ving (familietur mot Man Utd)
  • Tre netter på hotell (fredag-mandag) med frokostbuffet på Premier Inn Kings Cross
  • Kampbillett på vår flotte, helt nye stadion
  • Reiseledere fra Tottenhams Venner

I tillegg kan det være aktuelt med flere fellesarrangement om dette passer inn i programmet. Dette avhenger i all hovedsak av kampdag, altså aspekt som ligger utenfor Tottenhams Venner sin kontroll.

Vi er allerede i dialog med Tottenham om omvisninger på det nye gigantanlegget, og ønsker at det skal være et fast punkt på programmet til fellesturene. 

Slik bestiller du vårens fellestur med Ving (familietur mot Man Utd)

Vår samarbeidspartner Ving er ansvarlig for booking til vårens fellestur. Sjekk derfor ving.no/tottenham for mer informasjon, pris og bestilling.

Fly er ikke inkludert, og bestilles selv av den reisende.

Du kan også kontakte Ving på telefon 915 08 888, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spørsmål? 

Henvendelser til Tottenhams Venner kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg også med på vår side på Facebook som heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Siste på forumet