Fellesturer 2019/20

Foto: Matthew Childs / Reuters
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Til sesongen 2019/20 går fellesturene til Tottenhams Venner til vår flunkende nye stadion. Det vil du ikke gå glipp av! 

Det vil også denne sesongen bli arrangert to fellesturer, en i høst og en om våren. Denne sesongen vil en tur arrangeres av Tottenhams Venner, mens familieturen til våren arrangeres i samarbeid med Ving.

Fellestur høst - helgen 9. november - UTSOLGT! 

Høstens tur til London er utsolgt. De 40 billettene vi fikk fra Tottenham ble revet bort. Men håpet om å bli med oss på tur denne sesongen er ikke over. Det kommer en ny fellestur i vår, les mer om den rett under. 

Fellestur vår - helgen 14. mars

Fellesturen i vår blir en familietur sammen med Ving. Vi har valgt ut kampen mot Manchester United, som spilles lørdag 14. mars.

Til denne turen går alle bestillinger via Ving, og til denne turen er det ikke et krav om One Hotspur-medlemskap. Alle reisende må imidlertid være medlemmer av Tottenhams Venner.

Fullstendig program kommer senere, men det blir omvisning på den nye stadion og ellers et spennende program for en helg der våren forhåpentligvis har kommet til London. All informasjon vil bli delt på våre sosiale medier med flere detaljer så fort de er klare. Følg derfor oss på Facebook der vi heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Dette får du på vårens fellestur med Ving
  • Tre netter på hotell (fredag-mandag) med frokostbuffet på Premier Inn Kings Cross
  • Kampbillett på vår flotte, helt nye stadion
  • Reiseledere fra Tottenhams Venner

I tillegg kan det være aktuelt med flere fellesarrangement om dette passer inn i programmet. Dette avhenger i all hovedsak av kampdag, altså aspekt som ligger utenfor Tottenhams Venner sin kontroll.

Vi er allerede i dialog med Tottenham om omvisninger på det nye gigantanlegget, og ønsker at det skal være et fast punkt på programmet til fellesturene. 

Slik bestiller du vårens fellestur med Ving

Vår samarbeidspartner Ving er ansvarlig for booking til vårens fellestur. Sjekk derfor ving.no/tottenham for mer informasjon, pris og bestilling.

Fly er ikke inkludert, og bestilles selv av den reisende.

Du kan også kontakte Ving på telefon 915 08 888, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Spørsmål? 

Henvendelser til Tottenhams Venner kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg også med på vår side på Facebook som heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Siste på forumet

  • Ingen meldinger