Kampbilletter 2016/17

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Som medlem i Tottenhams Venner kan du kjøpe kampbilletter til White Hart Lane og hotellovernatting i London.

Tottenhams Venner fortsetter sitt gode samarbeid med Ving og har signert ny avtale for kommende sesong. Ving er et heleid datterselskap av Thomas Cook som er en viktig sponsor for Tottenham Hotspur, og dermed en naturlig samarbeidspartner for Tottenhams Venner. 

Lurer du på hvilken kamp(er) du skal få med deg i år? Her er terminlisten

Merk at det til enkelte kamper er nødvendig for alle reisende å være medlem i Tottenhams Venner, mer om dette under "ytterligere info" lenger nede på denne siden. 

Slik kjøper du billetter

- Gå inn på www.ving.no/tottenham
- Ring Ving på 23 15 58 50

Dette får du

I pakken som Tottenhams Venner selger i samarbeid med Ving inngår:
- Kampbillett til White Hart Lane
- To hotellovernattinger i dobbeltrom/twin room med frokost
Det er naturligvis mulig å utvide med flere overnattinger og man kan velge mellom flere hoteller i ulike prisklasser. Besøk www.ving.no/tottenham for ytterligere informasjon og bestilling. Prisene vil variere ut fra hvilken kamp man vil på, samt om man vil ha enkeltrom eller dobbeltrom. Dersom du reiser med barn som skal dele rom med foreldre, ta kontakt med Ving direkte for å få pristilbud på dette.

Slik ser Tottenhams Venner sin side hos Ving ut, her kan du enkelt finner mer info og booke din tur.

Artikkelen fortsetter under bildet.

1234567

 

Flytting av kamper og tidspunkt

Husk at mange av Tottenhams kamper vil bli flyttet når tv-kabalen legges opp. Flytting av kamptidspunkter vil bli offentliggjort på www.tottenhamhotspur.com

Fellesturer sesongen 2016/17

Fellesturene for kommende sesong vil bli klart i juni, og det vil komme ytterligere informasjon om disse når det er klart, både på sosiale medier og her på hjemmesiden vår.

Ytterligere info

Det har vært mange spørsmål om det er nødvendig å være medlem i Tottenhams Venner for å bestille gjennom Ving. Derfor er det greit å opplyse om at det har skjedd en endring fra tidligere. Nytt av året er at alle reisende må være medlem til kampene mot Arsenal, samt fellesturene våre. Denne siste sesongen på White Hart Lane gjelder regelen også til siste hjemmekamp, mot Manchester United. Til de andre kampene holder det at den som bestiller er medlem.

For bestilling kontakt Ving som er ansvarlig for booking. Har du spørsmål til Tottenhams Venner, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Fra ving.no: "Alle bestillinger via Ving omfattes av pakkereiseloven, så våre medlemmer har dermed en ekstra sikkerhet."

”Dersom en kamp blir flyttet inntil 36 timer fra opprinnelig kampstart vil Ving endre bestillingen uten gebyr, og hotell vil bli endret med 1 natt om behovet tilsier at dette er nødvendig. Dersom en kamp blir flyttet mer enn 36 timer fra opprinnelig kampstart vil Ving tilby full refusjon dersom du ikke ønsker å reise. Dersom en kamp blir avlyst etter du har påbegynt reisen, vil Ving refundere verdien av kampbilletten.”

Siste på forumet