Kampbilletter 2018/19

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Som medlem i Tottenhams Venner kan du kjøpe kampbilletter til Tottenhams hjemmekamper og hotellovernatting i London.

Tottenhams Venner fortsetter sitt gode samarbeid med Ving og har signert ny avtale for kommende sesong. Ving er et heleid datterselskap av Thomas Cook som er en viktig sponsor for Tottenham Hotspur, og dermed en naturlig samarbeidspartner for Tottenhams Venner. 

Lurer du på hvilken kamp(er) du skal få med deg i år? Terminlisten finner du her

Merk at det til enkelte kamper er nødvendig for alle reisende å være medlem i Tottenhams Venner, mer om dette under "ytterligere info" lenger nede på denne siden. 

Slik kjøper du billetter

Dette får du

I pakken som Tottenhams Venner selger i samarbeid med Ving inngår:

  • Kampbillett
  • To hotellovernattinger i dobbeltrom/twin room med frokost

Det er naturligvis mulig å utvide med flere overnattinger og man kan velge mellom flere hoteller i ulike prisklasser. Besøk www.ving.no/fotballreiser/tottenham for ytterligere informasjon og bestilling. Prisene vil variere ut fra hvilken kamp man vil på, samt om man vil ha enkeltrom eller dobbeltrom. Dersom du reiser med barn som skal dele rom med foreldre, ta kontakt med Ving direkte for å få pristilbud på dette.

Slik ser Tottenhams Venner sin side hos Ving ut, her kan du enkelt finner mer info og booke din tur.

Artikkelen fortsetter under bildet.

44Capture

Flytting av kamper og tidspunkt

Husk at mange av Tottenhams kamper vil bli flyttet når tv-kabalen legges opp. Flytting av kamptidspunkter vil bli offentliggjort på www.tottenhamhotspur.com

Fellesturer sesongen 2018/19

Det vil også denne sesongen bli arrangert to fellesturer, en i høst og en i vår. Vi mangler noen detaljer fra Tottenham og Thomas Cook/Ving før vi kan bekrefte hvilke kamper det blir, men så fort detaljene er på plass vil vi informere om det her og på vår side på Facebook som heter Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Ytterligere info

For bestilling kontakt Ving som er ansvarlig for booking. 

Fra ving.no: "Alle bestillinger via Ving omfattes av pakkereiseloven, så våre medlemmer har dermed en ekstra sikkerhet."

”Dersom en kamp blir flyttet inntil 36 timer fra opprinnelig kampstart vil Ving endre bestillingen uten gebyr, og hotell vil bli endret med 1 natt om behovet tilsier at dette er nødvendig. Dersom en kamp blir flyttet mer enn 36 timer fra opprinnelig kampstart vil Ving tilby full refusjon dersom du ikke ønsker å reise. Dersom en kamp blir avlyst etter du har påbegynt reisen, vil Ving refundere verdien av kampbilletten.”

Har du spørsmål til Tottenhams Venner, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi jobber med å kunne tilby kun billetter til våre medlemmer som også er One Hotspur-medlemmer denne sesongen. Mer info om dette kommer her på nettsidene og våre sosiale medier så fort det er klart, forhåpentligvis i løpet av august. 

Siste på forumet

  • Ingen meldinger