Kampbilletter 2019/20

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Som medlem i Tottenhams Venner kan du søke om kampbilletter til Tottenhams hjemmekamper. 

Lurer du på hvilken kamp(er) du skal få med deg i år? Terminlisten finner du her

Tottenhams Venner tilbyr kun kampbilletter

Tottenhams Venner har tilgang til et begrenset antall billetter til alle hjemmekamper. Vi forventer at antallet vil være mellom 10-20 billetter til hver hjemmekamp, men dette avhenger av hvor mange andre supporterklubber som søker om billetter.

Det betyr at du som medlem i Tottenhams Venner kan søke om å kjøpe kampbilletter gjennom oss. Det er kun hjemmekamper vi får billetter til, så Tottenhams Venner har ikke mulighet til å bistå med billetter til bortekamper. Vi har heller ikke fått bekreftet billetter til hjemmekamper i cupene og Champions League, så foreløpig kan det søkes om hjemmekamper i Premier League.

For å kunne søke om billetter krever Tottenham at alle som tildeles billetter også er One Hotspur-medlem hos dem. Årsaken til det er at den som tildeles billett må logge seg inn på Tottenhams hjemmeside og betale billetten der for å bekrefte at en ønsker billetten. Billetten overføres da One Hotspur-medlemskortet, som da fungerer som inngangskortet for å komme inn på stadion. Mer detaljert informasjon om hvordan dette gjøres vil bli sendt på e-post til alle som får tilbud billetter.

Nytt av året er at alle hjemmekampene i Premier League er delt inn i 7 salgsvinduer, som fordeler seg slik:

kampbiletter2019oversikt 

Oversikten viser når vi som offisiell supporterklubb kan søke om billetter til den enkelte kamo. «Request closed» er siste mulighet for oss til å søke, mens «Allocation Email» er når Tottenhams Venner får vite hvor mange billetter vi har fått tildelt. Som dere ser i siste kolonne «One Hotspur On-Sale» er dette vanligvis 10 dager før salget åpner for alle medlemmer. Det betyr at om vi får flere søknader enn tildelte billetter, så har de som ikke fikk tilbud gjennom oss mulighet til å kjøpe billetter når den ordinære salgsprosessen åpner.

Slik søker du om kampbilletter hos Tottenhams Venner

Alle som ønsker å søke om billetter må være medlem i Tottenhams Venner og ha et One Hotspur-medlemskap. For å søke sender du en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. som må inneholde følgende for å bli vurdert for billetter:

  1. Hvilken kamp det søkes for
  2. Navn
  3. E-post
  4. Telefon
  5. Medlemsnummer i Tottenhams Venner
  6. One Hotspur Client reference number (CRN)
  7. Ønsket tribune (South, East eller North (familietribune).

*Vi kan ikke garantere tribune, men forespør ønsket tribune.

Prisene varierer avhengig av motstander og på hvilken tribune vi får billetter til. Prisoversikt finner du her.

Det er mulig å søke om inntil 6 billetter, og alle som skal ha billett må da være medlem begge steder.

Hvis du søker om flere billetter må du huske å oppgi navn, e-post, telefonnummer, medlemsnummer i Tottenhams Venner og One Hotspur-nummer (punktene 2-6 over) på samtlige som skal på kamp. Bruk gjerne dette skjemaet til å fylle ut nødvendig informasjon og send på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Dere vil motta en e-post senest dagen etter dato som er angitt under «Allocation Email» for den aktuelle kampen om dere har fått billett. Får vi flere søknader enn tildelte billetter, vil vi foreta en loddtrekning blant alle som har søkt. Søkes det som en gruppe, ber vi dere oppgi om det er aktuelt at dere deltar individuelt i en loddtrekning eller ikke (som betyr at kun enkelte i gruppen kan få tilbud ved loddtrekning.

Flytting av kamper og tidspunkt

Husk at mange av Tottenhams kamper vil bli flyttet når tv-kabalen legges opp. Flytting av kamptidspunkter vil bli offentliggjort på www.tottenhamhotspur.com

Fellesturer sesongen 2019/20

Det vil også denne sesongen bli arrangert to fellesturer, en i høst og en i vår. 

Her finner du alt du trenger å vite om fellesturene

Fellesturen i vår blir en familietur til kampen mot Manchester United, som spilles 14. mars. Mer informasjon om hvordan du kjøper billetter til vårens fellestur finner du her

Mer informasjon kommer forløpende på våre sosiale medier så fort de er klare. Følg oss derfor på Facebook, Tottenhams Venner (offisiell side) og Twitter, der vi heter @TottenhamNorway

Ytterligere info

Har du spørsmål, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Siste på forumet

  • Ingen meldinger