Nye websider

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Slik aktiverer du din bruker.

Etter en alvorlig harddiskkrasj er endelig tottenhamhotspur.no tilgjengelig igjen. Sidene er helt nye, men mye gammelt innhold er behold. Det må påregnes noe treghet, og muligens noe nedetid (i forbindelse med oppdateringer) i den nærmeste tiden.

Tiden framover

Sidene vil videreutvikles med flere funksjoner, som for eksempel statistikken fra de gamle sidene. Disse vil legges til gradvis.

Det jobbes også med nye skribenter til tottenhamhotspur.no. Bor det en skribent i deg, og du har en ønske om å bidra, ta kontakt med webmaster Rune Westbye: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.>">

Vi trenger dine bilder

Har du Tottenham-relaterte bilder vi kan bruke i forbindelse med nyheter, send de gjerne til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Tottenhams Venner kan ikke betale for bilene, men fotografens navn vil vises under bildet.

Er du ikke medlem av Tottenhams Venner?

Ønsker du å bli medlem, finner du informasjon og innmeldingsskjema ved å klikke her.

Aktivere bruker

Brukernes passord er kryptert, og kunne derfor ikke overføres. For å få kontroll over din bruker gjør du følgende:

  1. Trykk på "glemt passord"
  2. Fyll ut epostadressen registrert på din bruker
  3. Fyll ut ditt brukernavn og verifiseringskode (leveres på epost)

Når du setter et nytt passord, husk at gode passord inneholder både store og små bokstaver, tall og spesialtegn (feks - _ :  ; !)

Merk at det kan ta noe tid før eposten kommer fram, samt at den kan havne i spamfilteret.

Dersom det har gått flere timer og du fremdeles ikke har mottatt eposten, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Eposten inneholde brukernavn (og logginn-navn hvis forskjellig fra brukernavn). Eposten må sendes fra epostadressen registrert din bruker, for å verifisere at du eier brukeren.
(Det må påregnes noe behandlingstid for å få et nytt passord tilsendt på denne måten)


Siste på forumet