Nytt medlemsblad på vei

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dette kan du glede deg til i sesongens tredje utgave av Tottenhamsupporteren. 

 

Vår faste skribent Lars Tjærnås tar for seg Harry Kane sin bemerkelsesverdige inntreden i laget og erklærer "There is a new kid in town"! Det kan vi skrive under på. 

Hvem er vårt nye hurtigtog? 

Lynkjappe DeAndre Yedlin er i skrivende stund januarvinduets eneste nye rekrutt. Hvem er denne spilleren som er hentet fra MLS? 

Vi har tatt en nærmere kikk på klubbens ferske ungdomstrener, Ugo Ehiogu. Den tidligere Premier League-midtstopperen kom inn portene på Hotspur Way i 2014 og er et spennende bekjentskap. 

Bli med på fellestur

Hva synes andre lags supporterklubber om Tottenham? Vi har spurt dem! 

Ellers inneholder den nye, spennende utgaven artikler om å være maskot på WHL, hvordan du kan bli med på fellestur med Tottenhams Venner til London i mai, opus-spalten handler om Gary Lineker og vi minnes Ron Henry som spilte for Spurs fra 1952 til 1966. Henry gikk bort 3. juledag i fjor. 

Ikke medlem enda?

Da er det bare en ting å gjøre - klikk deg inn hit og bli med i den norske Tottenhams Venner-familien du også. Du får til og med 40 % rabatt på medlemsskap ut året! 

Her finner du en oversikt over tidligere utgaver av Tottenhamsupporteren.

Nyt 76 sider med Spurs-stoff og gi gjerne tilbakemeldinger om magasinet i våre kanaler på sosiale medier. Du finner oss på Facebook, Twitter og Instagram


Siste på forumet