Legends Night med Ossie Ardiles og Ricardo Villa

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Møt Ossie Ardiles og Ricardo Villa under Tottenhams Venner sin Legends Night i London lørdag 2. mai.

Og jaggu stiller ikke Micky Hazard opp også – som vert for kvelden! Dette bør du ikke gå glipp av.

Med to argentinske verdensmestere og en tredje legende som kveldens vert utroper vi dette til tidenes Legends Night i regi av Tottenhams Venner! Ossie Ardiles og Ricardo Villa skapte sjokkbølger i fotball-England da de signerte for nyopprykkede Tottenham like etter at de hadde blitt verdensmestre på hjemmebane i 1978. Begge ble raskt kulthelter på White Hart Lane. Nå kan du møte dem.

Praktisk informasjon

Legendekvelden finner sted lørdag 2. mai klokken 19.30 engelsk tid. Stedet er den store puben Weatherspoons Penderels Oak. Det ligger to minutter å gå fra Holborn tube station.

Vi har leid kjelleren fra klokken 18.00 lokal tid. Stedet har en stor og variert meny så vi tar oss en god matbit sammen før legendene entrer scenen klokken 19.30.

Prisen er £10 for medlemmer av Tottenhams Venner og £20 for ikke-medlemmer.

Meld deg på Facebook-eventet vi har opprettet i dag.

Legendetreffet blir en del av familiefellesturen til Tottenhams Venner, men det er fullt mulig å bli med på eventet selv om man ikke er en del av denne.

I tillegg til legendekveld får de som er med på fellesturen kampbillett til Tottenham-Manchester City, omvisning på WHL, fellesmiddager og samvær med en bunke andre Spurs-frelste i alle aldre.

Vant flere pokaler

Ossie regnes fortsatt som en av de beste spillerne som noen gang har spilt for Tottenham. Sammen med Glenn Hoddle dominerte han på midtbanen og var svært sentral da Spurs vant FA-cupen i 1981. Så populær hadde Ossie blitt på WHL at cupfinalesangen dette året ble kalt "Ossies dream". Også året etter var han sentral da Tottenham forsvarte FA-cuptriumfen fra året før, men han gikk glipp av finalen. Årsaken var at det allerede var avtalt at han skulle reise for å være med på forberedelsene til Argentinas VM-tropp.

Senere samme år startet Falklandskrigen, og det ble vanskelig for Ardiles å fortsette karrieren i England. Han ble derfor utlånt til franske PSG. Argentineren returnerte til Tottenham i 1983 og var med å vinne UEFA-cupen i 1984. I 1988 forlot Ossie Tottenham og signerte for Blackburn.

Tidligere Spurs-manager

Ardiles startet sin managerkarriere i 1989 og etter opphold i Swindon, Newcastle og West Brom overtok han som Spurs-manager i 1993. Han var sjef på White Hart Lane frem til høsten 1994.

I 2008 ble Ossie Ardiles innlemmet i Tottenham Hotspur Hall of Fame sammen med vår andre celebre hovedgjest til legendekvelden, Ricardo Villa.

Ricardo Villa debuterte for Spurs med scoring mot Nottingham Forest. Totalt banket han inn 18 mål på 133 Spurs-kamper. Mest kjent er Ricky for sin fantastiske scoring mot Manchester City i omkampen i FA-cupfinalen i 1981. Målet ble i 2001 kåret til århundrets mål på Wembley. Ricky ble i Tottenham frem til 1983 da han forlot England til fordel for solfylte Florida og Fort Lauderdale Strikers.

Bor i Argentina - kommer til oss

Ricky Villa bor i dag i Argentina, så det er en stor ære for Tottenhams Venner at han har takket ja til å stille opp på vår Legends Night. Dette er en unik mulighet til å høre han fortelle om sin tid i Spurs.

Konferansier for kvelden blir Micky Hazard. Han spilte sammen med Ossie og Ricky i Tottenham på begynnelsen av 1980-tallet og ble FA- og UEFA-cupmester med klubben. Han spilte senere under Ossie Ardiles både i Swindon og Tottenham.Siste på forumet