NLD og cupfinale-prat i podcasten

Foto: Petter Frydenlund
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Hva passer vel bedre i disse gode Spurs-tider enn en helt fersk podcastepisode rett i øregangen? 

Den ferskeste Spurs-praten får du som vanlig i Golden Cockerel, Tottenhams Venner sin helt egen podcast!

Denne gang ønskes Helge Kalleklev og Eivind Bisgaard Sundet hjertelig velkommen til praten rundt bordet.

HER FINNER DU DEN NYE EPISODEN AV GOLDEN COCKEREL:

- SoundCloud

- iTunes

Helge er Spurs-fan og jobber med Premier League for TV2. Han har den siste tiden blant annet ledet sendingene til FotballXtra England på Premium. Med stødig hånd sørger han for at du får alt du trenger av oppdateringer underveis i kampene fra balløyen. Du kjenner gjerne også Helge fra kanalens Deadline Day-sendinger, samt programmet Premier Leaks som han leder med en annen kjenning av podcasten, Kasper Wikestad. Sjekk ut Premier Leaks-sendingene her

Eivind er Bundesliga-kommentator for Eurosport, tidligere Vålerenga-spiller og han har vært assistenttrener i Skeid. Du så han sist i Spurs-sammenheng da han var i TV2-studio til oppgjøret mot Arsenal. Han er broren til Sven Bisgaard Sundet, programlederen for den fin-fine NRK-podcasten "Heia Fotball".

Sendingens tema

- Panelet diskuterer hva som har imponert mest med Spurs så langt i år, og hva som har skuffet.

- Nord-London-Derbyet vies naturligvis godt med tid. Hva sitter vi igjen med etter kampen, og vi dreier (som vanlig) innom fenomenet Harry Kane. Stemningen på WHL var ekstremt god under kampen, den beste på lang tid. Vi diskuterer den, og tar med våre kjære Facebook-følgeres opplevelser fra kampen.

- Cupfinale, cupfinale, cupfinale! Ligacupfinalen mot Chelsea nærmer seg. Paneldeltager Petter Frydelund forteller litt om hvordan det er å være på en cupfinale på Wembley og om Tottenhams cup-historikk.

- Helt på tampen sveiper vi innom våre videre sjanser i Europa League.

Gi oss tilbakemeldinger

Vi ønsker å bli bedre og vil ha dine tips og tilbakemeldinger på podcasten. Hva er bra? Hva liker du ikke? Hva vil du ha mer av? Har du forslag til gjester? Kom med tilbakemeldinger på podcasten i våre sosiale medier. Du finner oss på Facebook, Twitter og Instagram.

Les alt om podcasten Golden Cockerel og hør alle episodene som noensinne er laget her.

Vel møtt til en deilig lytteopplevelse!Siste på forumet