Ny pokal til Tottenham

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Etter to strake seire ble det i år bronse for Tottenhams Venner i Supportercupen. 

Spurs5Tottenhams Venner sitt førstelag kom altså på tredjeplass i den prestisjetunge turneringen. Tottenham 1 var av mange regnet som forhåndsfavoritter etter å ha vunnet turneringen to år på rad. Og det så lenge lovende ut også i år. 

Lekte seg til semifinalen 

Fjorårets finalist Manchester United ble slått 2-0 i åttendelsfinalen, og Blackburn måtte pakke sakene sine etter at Spurs vant overlegent 4-0 i kvartfinalen. Blavkburn hadde akkurat valset over TV2 sitt kjendislag med blant andre Colin Hendry og Freddy Dos Santos, så det var en sterk prestasjon å banke dem med 4 mål. 

Surt tap for erkerivalenSpurs6

Dessverre måtte våre gutter se seg slått av erkerival Arsenal i semifinalen. Det endte med et surt 4-5 tap på straffer. Arsenal fikk en tidlig scoring, og tross at Tottenham hadde det spillemessige overtaket, ble det bare 1-1 til full tid. Det var mange tunge ben i bronsefinalen, men gutta med den stolte cockerel'en på brystet slo likevel Derby overbevisende 5-1.

I finalen ble Arsenal slått 2-0 av Liverpool. Dette var Liverpool sin første triumf i Supportercupen. Tottenhams Venner er med det fortsatt mestvinnende supporterklubb med totalt fire seire, så det er ingen grunn til å deppe.

Havnet i dødens gruppeSpurs7

Tottenham 2 besto av flere gode fotballspillere, men de havnet dessverre i "dødens gruppe", og fikk det dermed tøft. Tidlig exit ble det også for Tottenham 3. Høydepunktet for dem var å få bryne seg på opptil flere motspillere med Premier League og Tippeliga-erfaring. Erik Thorstvedts disipler på TV2s kjendislag Keith FC slo vårt kjære "publag" med sifrene 4-0. Det la dog ingen demper på stemninga! Og som du ser på bildet var det selvsagt Tottenhams Venner sin pokal Thorstvedt ville kysse på banketten i etterkant. 

Parallelt med hovedturneringen ble det også arrangert en juniorturnering. Her stilte selvfølgelig også Tottenhams Venner med lag. Rent sportslig ble det tøft da Tottenham sitt nokså tilfeldig sammensatte lag av unge supportere møtte motstandere som spilte sammen fast i andre klubber. Det var likevel flott å se at det finnes Spurs-engasjement også blant de yngste!

Alle resultater

Tottenham 1 - Fulham 4-0
Tottenham 1 - Aston Villa 9-0
Tottenham 1 - West Bromwich Albion 6-1

8-delsfinale: Tottenham 1 - Man Utd(2) 2-0
Kvartfinale: Tottenham 1- Blackburn 4-0
Semifinale: Tottenham 1 - Arsenal 1-1(4-5 på straffer)
Bronsefinale: Tottenham 1 - Derby 5-1

Tottenham 2 - QPR 1-1
Tottenham 2 - Wolves 1-3
Tottenham 2 - Leeds 0-3

Tottenham 3 - Chelsea 2 0-2
Tottenham 3 - Bolton 0-9
Tottenham 3 - TV2 kjendislag 0-4


Siste på forumet

  • Ingen meldinger