Sikre deg billetter til siste sesong på WHL

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Terminlisten er her og allerede torsdag 16. juni starter billettsalget til kommende sesong. Vær tidlig ute! 

Onsdag kom terminlisten for neste sesong, og allerede torsdag klokken 10 kan du bestille billetter til kampene hos Tottenhams Venner sin samarbeidspartner Ving. Som dere vet blir dette siste sesong på på ærverdige White Hart Lane før den nye stadion skal reises. 

Priser

Ving tilbyr turpakker til samtlige 19 hjemmekamper i Premier League kommende sesong. 

Pakkene fra Ving er de samme som i fjor med de samme hotellene og sitteplasser på enten East eller West Stand Upper. De billigste pakkene koster 2.735 kroner per person for to netter i Twin/dobbeltrom med frokostbuffet og kampbillett. 

Du kan lese alt om pakkene på hjemmesidene til Ving eller du kan klikke deg inn på vår side om billetter her på www.tottenhamhotspur.no

Mot topplagene er prisene noe dyrere, men ta kontakt med Ving på telefon 23 15 58 50 eller på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få et pristilbud og/eller bestille din tur.

Fellestur-info kommer snart

Husk at til kampen mot Arsenal og til våre fellesturer (som blir avklart i løpet av uke 25) må alle reisende være medlem i Tottenhams Venner. Denne siste sesongen på White Hart Lane gjelder regelen også til siste hjemmekamp, mot Manchester United.

Til de resterende kampene er det tilstrekkelig at den som bestiller er medlem. Det vil komme ytterligere informasjon om fellesturene når dette er klart, både på sosiale medier og her på hjemmesiden vår


Siste på forumet