Drømmejobben kan bli din

Foto: Reuters / Andrew Couldridge
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tottenhams Venner skal overrekke en gave til Tottenham før avspark på Ullevaal stadion 5. august. Den oppgaven kan nå bli din! 

Om du blir medlem i Tottenhams Venner innen 2. august klokken 20.00 er du også med i trekningen om å bli den heldige! Bli medlem i Tottenhams Venner her

Se for deg at du står i midtsirkelen på Ullevaal før avspark. Hjertet slår raskt, og mot deg kommer Spurs-kapteinen for dagen (Hugo Lloris?). Rundt dere sitter tusenvis av fans og følger med. Alle misunner deg i det du strekker ut hånden, overrekker gaven og ønsker velkommen til Norge. Scenarioet kan bli virkelighet for deg som er medlem i Tottenhams Venner. 

Vi trekker ut en heldig vinner blant alle våre medlemmer. Vedkommende får to gratisbilletter til kampen og det ærefulle oppdraget. Eventuell reise til Oslo må dekkes av vinneren selv. 

Er du ikke medlem av Tottenhams Venner har du fortsatt tid til å bli med i konkurransen. Meld deg inn før tirsdag 2. august klokken 20.00 og du er med i trekningen. Vi tar kontakt med vinneren onsdag 3. august. Navnet blir så offentliggjort på våre nettsider og kontoer på sosiale medier. Bli medlem i Tottenhams Venner her


Siste på forumet

  • Ingen meldinger