Bli med på fellestur i oktober mot Man. City

Foto: Marius Solberg Anfinsen
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Helgen 30. september-2. oktober arrangerer Tottenhams Venner fellestur til London. Bli med på festen! 

Turen sentrerer seg rundt hjemmekampen mot Manchester City og vil ha en familieprofil. Den er imidlertid selvsagt åpen for alle, og har program som alle vil ha glede av. 

Denne sesongen er Tottenhams siste på ærverdige White Hart Lane, og dette blir Tottenhams Venner sin nest siste fellestur noensinne til klubbens hjem gjennom så mange år. Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve WHL før det er for sent! 

Dette får du 

  • Tre netter på hotell (fredag-mandag) med frokostbuffet på Premier Inn Kings Cross
  • Kampbillett
  • Omvisning på WHL (skjer vanligvis fredag ettermiddag og/eller mandag morgen)
  • Reiseledere fra Tottenham Venner

Prisen er 4.995 kroner per person i dobbel- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom tilkommer enkeltromstillegg på 900 kroner per natt.

Fly er ikke inkludert, og bestilles selv av den reisende. Vår samarbeidspartner Ving er ansvarlig for booking. Sjekk derfor www.ving.no/tottenham for pris og bestilling.

Du kan også kontakte Ving på telefon 23 15 58 50, eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Henvendelser til Tottenhams Venner kan sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Følg også med på vår Facebook-side og følg oss på Twitter for mer informasjon.


Siste på forumet

  • Ingen meldinger