Vil du bidra i Tottenhams Venner sin podcast?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tottenhams Venner sin podcast trenger deg som er engasjert, snakker godt for deg og vil dele det med andre. 

Etter fire sesonger går Golden Cockerels to faste medarbeidere, Petter og Hans Marius, begge ut i permisjon denne høsten. Vi er derfor på jakt etter Spurs-fans som vil holder podcasten i live denne sesongen.

Det finnes et stort støtteapparat rundt supporterklubben som er behjelpelige med å finne gjester, stille opp i diskusjoner og bidra med redigering/publisering. Så dette blir du langt fra alene om å jobbe med!

Er du interessert kan Tottenhams Venner også friste deg med en tur til London, hotell og kampbillett inkludert, som en del av redaksjonsarbeidet. 

Podcasten har kommet ut ca. en gang i måneden, men dere som tar over stafettpinnen i høst vil selv være med på å forme frekvensen på sendingene. 

På innspillingsdager betaler Tottenhams Venner pizza og drikke til alle som deltar og innspillingsutstyr er noe klubben har. Dersom du føler det er behov for å investere i oppgradert utstyr for å gjøre jobben er det også noe Tottenhams Venner er åpen for. 

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om dette er noe for deg! 


Siste på forumet

  • Ingen meldinger