Vil du sitte i Tottenhams Venner sin valgkomite?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Etter innspill fra årsmøtet i 2016 søker vi etter medlemmer til valgkomite i Tottenhams Venner. Har du noe å bidra med?

Til nå har styret vært valgkomiteen i Tottenhams Venner. På Årsmøtet i september 2016 kom det forslag fra et medlem om at denne ordningen burde revurderes, og at en mer ekstern valgkomiteordning burde etableres.

Styret har hatt en grundig behandling av denne saken, og med start inneværende år skal valgkomiteen bestå av to representanter fra styret, og to eksterne medlemmer. Dette gjør at styret får formidlet sine tanker og behov rundt ønsket kompetanse og egenskaper de mener trengs, samt at eksterne komitemedlemmer får være med å vurdere og evaluere kandidater.

Valgkomiteens leder skal være ekstern, og ved stemmelikhet i komiteen skal denne ha dobbeltstemme.

Vi ønsker nå kontakt med medlemmer som kan tenke seg å være medlem i valgkomiteen i Tottenhams Venner. Vi søker altså to eksterne kandidater som sammen med to styremedlemmer vil utgjøre valgkomiteen.

Styret tror personer med forståelse for vår virksomhet, og med god og relevant kunnskap fra det relevante ansvarsområdet, vil gjøre en fin jobb på dette viktige området.

Ta kontakt med styrets leder Vidar Edell så snart som mulig, og innen 25. januar:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Telefon: 959 60 485


Siste på forumet