Kjøp Tottenhams Venner-boken i dag!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Tottenhams Venner er 35 år og feirer det med en nydelig jubileumsbok på 252 sider. Kjøp den i dag!

Boken "I grenseland mellom lidenskap og galskap? Tottenhams Venner gjennom 35 år" er her. Dette er den perfekte gaven til alle Spurs-fans. 

Forfatter Kjell Dahle hadde også den generelle fotballsupporter i tankene da han skrev boken. 

SIKRE DEG DIN UTGAVE I DAG

Du kan også gå innom din lokale bokhandel og be dem bestille boken. Noen bokhandlere i de større byene har den på plass allerede. Det er: 

  • Oslo: Tanum (Oslo City), Norli (Universitetsgata), Ark (Egertorget, Storosenteret og Strømmen Storsenter). 
  • Bergen: Ark (Strandgaten).
  • Trondheim: Ark (Brunhjørnet).
  • Stavanger: Ark Berge (Prostegaten). 

- Boken retter seg mot langt flere enn drøyt 5000 organiserte selvpinere som i dag lever og ånder for "nestenlaget" Tottenham. Den henvender seg også til dem som holder med både større og mindre lag. Historien om én norsk supporterklubb og dens medlemsstokk forteller mye om norsk supporterkultur og norske supporterliv i sin alminnelighet. Ulike britiske lags supportere har langt mer til felles enn de fleste liker å innrømme, sier Kjell Dahle.

- Boken henvender seg også til de mange som ufrivillig – ofte høyst ufrivillig – har havnet i en situasjon der en fotballklubb utgjør en sentral del av livet deres. Oftest som følge av at de forelsket seg i og ble sammen med en ihuga supporter. Er det i det hele tatt mulig å forstå hva slags lidenskap – eller galskap – det var som traff deres nærmeste midt i planeten? Og kanskje er det noe å lære av andre ofre som har vært utsatt for det samme, undrer forfatteren.

Tottenhams Venner hadde sin spede start i 1982. Noen få unge helter prøvde seg på det umulige. Langt på vei klarte de det. Mer eller mindre på egen hånd sørget de for å holde liv i en landsomfattende forening.

Dette skjedde fra gutterom, på elevheim og under førstegangstjeneste. Uten organisasjonserfaring og uten noe som helst økonomisk fundament. På det verste måtte eget studielån tas i bruk for å betale foreningens regninger.

Slikt utgjør en fjern fortid, men det tok faktisk ti år med hardt arbeid i motbakke før medlemstallet i Tottenhams Venner nådde 1000. Ifjor høst passerte tallet for første gang 5000. Tottenhams Venner er nå Tottenhams største utenlandske supporterklubb. Fortsatt er det likevel langt opp til våre norske kollegene som følger Manchester United og Liverpool.

Tottenhams Venner ønsker nå å komme de to gigantene i forkjøpet. Oppmuntret av framgangen de siste årene, bestemte styret i fjor at tiden var inne for å dokumentere Tottenhams Venners historie i bokform i tilknytning til 35-årsjubileet i 2017.

KJØP DIN UTGAVE HER I DAG

Boken koster 300 kroner hvis du bestiller den gjennom lenken over, i tillegg kommer 50 kroner i fraktkostnader.

Vi håper du får like mye glede fra boken som vi har fått av å lage den!

Omslag trykk 20mm utfallende 2


Siste på forumet

  • Ingen meldinger