Bokbad med Erik Thorstvedt

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

30. april blir det gratis bokbad med Erik Thorstvedt i anledning boken om Tottenhams Venners historie!

Det blir gode historier fra Erik og bokens forfatter Kjell Dahle. Det blir utlodning av signert Spurs-drakt og selvsagt mulig å kjøpe boken. Kvelden avsluttes med oppgjøret Tottenham-Watford. Stedet er The Scotsman i Oslo og dette er er et fellesarrangement mellom Tottenhams Venner og Supporterunionen for Britisk Fotball.

Her er all info du trenger

  • Dato: Mandag 30. april
  • Sted: The Scotsman, Oslo sentrum 3. etasje (The Event Room)
  • Klokken: 18.00-23.30
  • Matbestilling: Du kan bestille fra menyen under hele arrangementet hvis du vil ha en matbit. 
  • Gratis inngang 
  • Påmelding: Meld deg på i dette Facebook-eventet eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen søndag 29. april. 

Erik Thorstvedt startet sin Premier League-karriere 19. august 1992, hjemme på White Hart Lane mot Coventry City. Han spilte de siste 45 min for en skadet Ian Walker (2-0-seier). Som første nordmann var han med på å vinne FA-cupen (1991). I tillegg til sine 173 ligakamper for Tottenham, fikk han blant annet med seg 97 A-kamper for Norge.

Under bokbadet får du mulighet til å kjøpe og høre historier fra jubileumsboken til Tottenhams Venner. Her kan du lese bokanmeldelsen til SBF-leder Trond Fuhre

Trond Fuhre og Vidar Edell ønsker velkommen og deretter vil bokens forfatter Kjell Dahle gi oss noen smakebiter fra historien til Tottenhams Venner. Erik og Kjell spørres ut av Petter Frydenlund. Her vil det komme historier som vil treffe alle som er glad i britisk fotball. 

I løpet av kvelden vil vi lodde ut en Tottenham-drakt og den norske landslagsdrakta, signert av Erik Thorstvedt. 

Klokken 21.00 blir det Premier League-kamp mellom Tottenham og Watford. 

Vi ønsker alle medlemmer av Tottenhams Venner & SBF til en superkveld. Det er bare å glede seg! 


Siste på forumet

  • Ingen meldinger