Tottenhams Venner søker ny leder og styremedlemmer

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Nå har du mulighet til å bli med i styret i Tottenhams Venner. 

Vidar Edell har meddelt valgkomiteen om at han etter 12 år som leder av Tottenhams Venner har bestemt seg for å ikke ta gjenvalg på årsmøtet til høsten. Klubben har vært i rivende utvikling i Vidars lederperiode, og vi søker nå etter en ny leder som kan løfte Tottenhams Venner videre.

I tillegg til leder er også tre styreverv på valg. Dette er vervene som digital redaktør, rekrutteringsansvarlig og redaktør for medlemsbladet Tottenham-supporteren. Oppgavene er omfattende og allsidige - og spennende. I tillegg til løpende arbeidsoppgaver gjennom sesongen, vil det være noe møtevirksomhet. Det er bl.a. 4-6 styremøter, der det er vesentlig at du kan møte på disse.

Styret fungerer godt i dag, og det er prioritert at rollene besettes av personer som

  • Er initiativrike
  • Har god gjennomføringsevne
  • Er selvgående og hands-on
  • Er pålitelige og etterrettelige
  • Har tid og motivasjon til å til å skape et enda bedre supportermiljø i Norge
  • En handlingens person

For vervet som styreleder er det også en fordel med ledererfaring. I tillegg må du selvfølgelig også være medlem av Tottenhams Venner.

Vi er veldig interessert i å høre fra personer med disse egenskapene, og som har et stort engasjement for Tottenham Hotspur FC. Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke på vervene. Høres dette spennende ut, ikke nøl med å ta kontakt med valgkomitéens leder Heidi Byom Nilssen på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., gjerne uformelt i første omgang om du ønsker mer informasjon om vervene.

Ikke nøl om du kjenner deg igjen i beskrivelsen - eller tips aktuelle kandidater som du tror kan være en av dem vi søker. Husk å spesifiser om det er et av vervene du er spesielt interessert i. 

Frist for å søke er 10. juni. 


Siste på forumet

  • Ingen meldinger