Bli med på legendetreff på den nye stadion

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

På Tottenham Hotspur Stadium blir det ekslusivt legendetreff 9. november, dette vil du ikke gå glipp av!

Lørdag 9. november, etter kampen mot Sheffield United, inviterer Tottenhams Venner til legends night på Tottenham Hotspur stadium. Ved Market Place under South Stand ligger Beavertown Tap Room. Denne har vi fått eksklusiv tilgang til lørdag kveld. Dette er verdens første, og så langt eneste, mikrobryggeripub på et fotballstadion.

I forbindelse med vår fellestur, og i samarbeid med Sweden Spurs og Tottenham arrangerer vi et felles supportertreff der det vil dukke opp mange Tottenham-legender. Klokken 19:30 lokal tid åpner denne puben kun for oss, hvor vi kan nyte nydelig pizza fra restauranten i Market Place og møte tidligere spillere som har opplevd store bragder i den liljehvite drakten.

 beavertown tap room inside

Mellom kampslutt og klokken 19:30 kan kan du nyte atmosfæren bak tribunene på stadion, eller ta deg en tur ut av stadion for å besøke Spurs Megastore eller en pub i nærheten før arrangementet begynner. Alle som melder seg på vil få et armbånd eller en billett som sikrer at de som ønsker å forlate stadion kommer seg inn igjen til legendetreffet begynner. Nærmere informasjon om legender og hvor/hva tid du får armbånd eller billett kommer vi tilbake til.

Det vil bli servert pizza, og forfriskninger kan kjøpes i vår helt egen bar. Vi vil få besøk av flere legender som jobber for Tottenham på kampdager. De kommer innom for en prat og det vil selvfølgelig bli mulighet for både autografer og bilder med gamle helter.

Prisen for å være med på dette legendetreffet er 325 kroner for medlemmer av Tottenhams Venner, og 550 kroner for ikke-medlemmer. Melder du deg inn i Tottenhams Venner før du melder deg på legendetreffet får du selvfølgelig medlemspris. Inkludert i prisen er altså mat, tilgang til egen bar, møte med Tottenham-legender og selvfølgelig en hyggelig lørdag kveld sammen med andre Tottenham-supportere fra Norge og Sverige.

Du melder deg på ved å betale i Vipps til 01882, hvor det er opprettet egne betalingsalternativer for dette arrangementet. Send også en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med navn på de du har meldt på, så vil du få ytterligere informasjon tilsendt på e-post i forkant av arrangementet. Vi oppfordrer også alle til å melde seg på Facebook-arrangementet som vi har opprettet, da vi vil oppdatere med all nødvendig informasjon også der.

Bli med og få en helt unik opplevelse på verdens flotteste stadion sammen med verdens beste supportere!

 

Hvordan betaler du via Vipps

1) Søk opp 01882 eller "Tottenhams Venner" under "Kjøp og betal" i Vipps-appen. Velg kategorien "Arrangementer".

vipps1

 

2) Velg antall billetter du ønsker å kjøpe, er du medlem i Tottenhams Venner kan du velge medlemspris, hvis du ikke er medlem velger du den første. Vi vil jo selvfølgelig anbefale deg å bli medlem samtidig som du melder deg på, prisdifferansen er på 50 små kroner, og du vil da motta vårt prisvinnende medlemsblad Tottenhamsupporteren i tillegg - se kategorien "Medlemskap" under første steg. Les mer om medlemskap her: http://www.tottenhamhotspur.no/bli-medlem

Alle påmeldinger sjekkes opp mot medlemsregisteret.

vipps2

 

3) Fyll ut informasjon om deg, melder du på flere samtidig er det fint om du skriver i kommentarfeltet hvem påmelding gjelder for eller sender en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi kommer tilbake med mer informasjon om hvor og hva tid billetter/armbånd deles ut.

vipps3

 

4) Gjennomfør betaling, og du er påmeldt.

vipps4


Siste på forumet

  • Ingen meldinger