White Hart Lane - stadion med plass til alle

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

White Hart Lane er for alle og selvsagt også tilrettelagt for handikappede.

Supportere med handikap som ønsker billetter til kamp på White Hart Lane må ta kontakt med Tottenhams ansvarlige på området, Shirley Osborn. Hun kan kontaktes på telefon (0044) 208 365 5161 eller på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">

Før man får kjøpe billett må man legge fram dokumentasjon som bekrefter at man har et handikap som krever spesiell tilrettelegging på kamp. Dette kan for eksempel være en bekreftelse fra lege. Dokumentet må sendes til klubbens billettkontor og må være datert maks to måneder tilbake i tid.

Her kan du lese alt om tilrettelegging på WHL for handikappede.

Med rullestol på kamp

White Hart Lane har et egen område som er tilpasset rullestolbrukere. Her kan den som sitter i rullestol sitte sammen med en ledsager. Det er til sammen omtrent 100 plasser for rullestolbrukere på White Hart Lane.

For dem med handikap, men som ikke bruker rullestol er det reservert 55 plasser.

Billettprisene er ordinære og varierer i forhold til plassering på tribune og motstander. Ledsager eller assistent betaler ikke for sin billett.

Med hund til hjelp på kamp

Tottenham prøver å imøtekomme alle som vil på kamp. De som har behov for å ha med hjelpehund er også velkommen. På grunn av stadionets struktur er det bare mulig å få plass på nedre halvdel med hund. Vil man på kamp med hjelpehund må man kontakte klubben via tidligere nevnte telefonnummer eller e-post.

For synshemmede eller hørselshemmede

Synshemmede Spurs-supportere blir også godt ivaretatt på White Hart Lane. Dem som ønsker å få kampen kommentert underveis kan låne høretelefoner på stadion. Høretelefonene må bestilles minst en uke i forkant av kampen.

På stadion er det tilrettelagt for de med handikap på alle måter. Må man på toalettet underveis eller ønsker forfriskninger i kiosken er det muligheter for det. Også billettkontoret i Paxton Road er tilrettelagt for de med rullestol. Her er det også teleslynge for de med hørselsproblemer. Det er også mulig å kontakte klubben på deres teksttelefon. Telefonnummeret dit er (0044) 844 477 7462.

Med bil til kamp

Dem som ankommer stadion med bil og ønsker å parkere har mulighet for det. Dette er gjerne ikke så aktuelt for norske supportere. Mer aktuelt er det kanskje å slippes av fra drosjen ved et av stadionets ulike "drop-off-points". Disse finner man ved inngang N5 ved North Stand og ved parkeringsplassen utenfor West Stand. Merk at disse bare kan brukes før kamp.

Midlertidig skadde

For de som er midlertidig skadet, for eksempel med en brukket fot er det også fullt mulig å komme seg på kamp. Ta kontakt med klubben og hør om det er mulig å få alternative seter.

Tottenham er med andre ord et sted for alle og klubben vil gjøre sitt ytterste for at alle skal få oppleve sitt favorittlag på nært hold.

Siste på forumet